VERKOOP GESTART | VILLA NUOVA

Bijgewerkt op: 26 jul. 2021

Eindelijk is het dan zo ver! De verkoop van Villa Nuova is gestart. Op een prachtig mooi punt in Waddinxveen, aan de Kerkweg-Oost in het Gouwedorp, worden vier stijlvolle villa’s ontwikkeld. Villa Nuova is de naam van dit kleinschalige, duurzame nieuwbouwproject.

  • WOONOPPERVLAKTE TOT CIRCA 203 M²

  • LUXE BADKAMERS EN SANITAIR

  • PARKEERPLAATS OP EIGEN TERREIN

  • GASLOOSWaddinxveen ligt midden in het Groene Hart. Gunstig gelegen in de Randstad en snel bereikbaar. Er is een goed aanbod van openbaar vervoer en met de auto of motor bent u snel op de A12 en A20 die elkaar hier kruisen. Met ruim 29.000 inwoners is Waddinxveen een dorp dat groot genoeg is voor een rijk aanbod van voorzieningen. Sportverenigingen, scholen, winkels, het is er allemaal. En op loopafstand van Villa Nuova is de bekende, veel gefotografeerde Hefbrug over de Gouwe. Een markant punt in het dorp waar genoten kan worden vanaf de terrasjes langs het water en bij de leuke restaurants en cafés gelegen aan de horeca-boulevard de Nesse. Waddinxveen is voor levensgenieters echt een heel fijne woonlocatie in Zuid-Holland.


Neem voor meer informatie contact op met De Pater Makelaardij NVM of kijk op de website www.woneninvillanuova.nlOntwerp: Roggeveen & Piso Architecten

Realisatie: ThuisinBouwen BV#nieuwbouw#projectontwikkeling#verkoop#gestart#halfvrijstaandevillas#waddinxveen