DJI_0003.jpg

OVER ONS

Sinds begin 2019 hebben wij, Han en Jack, onze ervaring gebundeld en werken we met veel enthousiasme gezamenlijk aan een diversiteit van kleine en grotere projecten. 

Wat ontwikkelen wij?

Aangaande de woningmarkt geldt dat we woningtypes ontwikkelen waar niet alleen vraag naar is, maar ook dat we dat doen voor prijzen die passen in de betreffende (lokale) markt. Behalve projecten voor de reguliere woningbouw wordt er ook gewerkt aan ontwikkelingen waar wonen in combinatie met zorg wordt aangeboden. Zorgboerderij Elsa Hoeve is hier een mooi voorbeeld van. Verder ontwikkelen we op enkele locaties kleinschalige bedrijfsruimtes.

"We luisteren aandachtig en zorgen dat alle professionele disciplines op elkaar aansluiten."

Waarom Blouberg Projectontwikkeling?

​We hebben een hoog ambitieniveau en streven naar het leveren van kwaliteit. We luisteren aandachtig en zorgen dat alle professionele disciplines op elkaar aansluiten. Onze projecten worden op een integrale manier benaderd. Slimme concepten zorgen voor duurzame oplossingen waarbij toekomstbestendigheid, verantwoord materiaalgebruik en energiebesparingen centraal staan. Ons hechte en professionele team zorgt ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond. 

Locatie

We richten ons met name op de regio Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Ons kantoor bevind zich in Nieuwerkerk, Zeeland.

Wilt u meer weten? 

Neem gerust contact met ons op

pf.jpg

Jack 

Algemeen Directeur

  • LinkedIn Social Icon

Han

Commercieel Directeur

  • LinkedIn Social Icon

Ralph 

Marketeer

  • LinkedIn Social Icon
Marianne_edited.jpg

Marianne

Management assistente

  • LinkedIn Social Icon
Logo Blouberg Projectontwikkeling Wit ni

Wij ontwikkelen, samen met u, duurzame woon- en werkruimte!

Blouberg Projectontwikkeling is een organisatie die zich actief richt op (her)ontwikkeling en participaties van onroerend goed en belegging-deelname. Doordat wij een compacte organisatie zijn kan er snel en accuraat worden opgetreden.  Van woning tot bedrijfspand, van sportcomplex tot zorginstelling; samen met de klant, partners, gemeenten en andere betrokkenen ontwikkelt Blouberg Projectontwikkeling een mooi plan voor uw bestemming, rekening houdend met alle betrokkenen en natuurlijk de toekomst.