Blouberg Projectontwikkeling is een organisatie die zich actief richt op (her)ontwikkeling en participaties van onroerend goed en belegging-deelname. Doordat wij een compacte organisatie zijn kan er snel en accuraat worden opgetreden.  Van woning tot bedrijfspand, van sportcomplex tot zorginstelling; samen met de klant, partners, gemeenten en andere betrokkenen ontwikkelt Blouberg Projectontwikkeling een mooi plan voor uw bestemming, rekening houdend met alle betrokkenen en natuurlijk de toekomst.

Aandeelhouders en bestuurders in Blouberg BV Han van de Velde en Jack van den Berge:

Sinds begin 2019 hebben wij onze ervaring gebundeld en werken we met veel enthousiasme gezamenlijk aan een diversiteit van kleine en grotere projecten. Dat varieert van een twee-onder- een kap woning tot een appartementen gebouw. We richten ons daarbij met name op de regio Zeeland, Brabant en Zuid Holland.

 

Behalve projecten voor de reguliere woningbouw wordt er ook gewerkt aan ontwikkelingen waar wonen in combinatie met zorg wordt aangeboden. Daarnaast ontwikkelen we op enkele locaties kleinschalige bedrijfsruimtes en in Middelburg wordt er gewerkt aan een kantoorontwikkeling.

 

Aangaande de woningmarkt geldt dat we woningtypes ontwikkelen waar niet alleen vraag naar is, maar ook dat we dat doen voor prijzen die passen in de betreffende (lokale) markt.

Wilt u meer weten?
Neem gerust contact met ons op!

Jack van den Berge              

+31(0) 654 694 105               

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk 

    

Han van de Velde          

+31(0) 639 575 905          

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk 

  

Jack 

Directeur

  • LinkedIn Social Icon

Han

Directeur

  • LinkedIn Social Icon

Marianne

Management assistente

  • LinkedIn Social Icon

Ralph 

Marketeer

  • LinkedIn Social Icon

PROJECTONTWIKKELING

SAMEN

VOOR DE TOEKOMST

Wij ontwikkelen samen met u duurzame en comfortabele woon en werkruimte!