top of page

Nu in verkoop: Rozeboom Krabbendijke

Bijgewerkt op: 9 mrt. 2022

Midden in de fraaie, nieuwe uitbreidingswijk van Krabbendijke, genaamd plan Rozeboom, biedt Blouberg Projectontwikkeling deze schitterend vormgegeven nieuwe woningen aan.

Een prachtig gevarieerd plan dat op meesterlijke wijze is ontworpen door architectenbureau Stilma. Dit plan biedt een mooi palet aan riante twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en middenwoningen met of zonder garage, geheel in ‘herenhuis-stijl’ uitgevoerd.

De fraaie ligging middenin de uitbreidingswijk is prachtig te noemen. De schitterende twee-onder-een-kapwoningen kijken uit over een waterpartij die tegenover de woningen wordt gerealiseerd, terwijl de geschakelde woningen meer uitzicht hebben over een groenplantsoen.

Het uitbreidingsplan is gelegen aan de rand van het dorp Krabbendijke.


Twee-onder-een-kapwoningen

Op werkelijk unieke en meesterlijke wijze heeft architect Stilma deze woningen ontworpen. Het ontwerp heeft een zeer uitgesproken eigen stijl en uitstraling en sluit goed aan bij de locatie aan de waterpartij. Het ontwerp geeft de woningen een voornaam uiterlijk met een vleugje van ‘herenhuizen’ van weleer. De uitvoering met diverse gevelelementen, verspringende voorgevels, de franse balkons, de raamverdeling, de stijlvolle dakkapelletjes, kortom: alles past bij elkaar. De betimmering van de buiten-gevels wordt uitgevoerd met onderhoudsarm vezelcement plank met houtstructuur.

De woningen kijken uit over een fraaie waterpartij, waardoor de privacy aan voorzijde is gegarandeerd. Optioneel kunnen de woningen worden uitgevoerd met een riante garage.

De oppervlakte van de percelen variëren van 307,5m2 tot 377,7m2.


Hoek- en middenwoningen

Hoekwoningen

Ook hier zien we uniek ontworpen woningen. Ze worden aaneengesloten gebouwd maar hebben toch ieder hun eigen vorm en uitstraling. De prachtige samenstelling van gevelmaterialen, gecombineerd met unieke raamverdelingen, zorgen voor ‘stijl’. De hoekwoningen, waarvan 1 met fraaie topgevel, hebben beiden de mogelijkheid voor realisatie van een garage.

Doordat ze gelegen zijn op riante percelen grond, is dit ook eenvoudig te realiseren.


Middenwoningen

De middenwoningen zijn ook zeer gevarieerd vormgegeven. Zo heeft u de keuze voor een middenwoning met of zonder dakkapel aan de voorzijde of een middenwoning met fraaie topgevel aan de voorzijde. Dit geeft op de 2e verdieping nog meer ruimte, zodat er gemakkelijk twee slaapkamers worden gerealiseerd.


Sanitair

Alle woningen worden standaard voorzien van luxe A-merk sanitair, waarbij u zelf de keuze heeft uit een enorme variatie aan kleuren en uitvoeringen. U wordt in de gelegenheid gesteld om de showroom te bezoeken van Esselink in Middelharnis om daar samen met de sanitair specialist uw eigen individuele keuze te maken.

De woningen worden niet voorzien van een keuken, zodat u daar alle vrijheid heeft om de keuken te kopen bij de door u gewenste keukenleverancier.

Krabbendijke, een dorp met veel voorzieningen

Het dorp Krabbendijke heeft zelf een hoog voorzieningen niveau. Het dorp biedt een supermarkt, bakker, slager, drogist, bloemist en diverse eetgelegenheden middenin het centrum. Dit alles is gelegen rondom een sfeervolle vijverpartij.

Voor gezinnen met kinderen is het dorp ook voorzien van meerdere basisscholen, middelbare school en kinderopvang.

Krabbendijke is een landelijk en rustig dorp, centraal gelegen tussen Goes en Bergen op Zoom. De snelweg bevindt zich op slechts 5 autominuten. Ook is het dorp voorzien van een eigen treinstation.

Krabbendijke ligt verscholen tussen de boomgaarden op het smalste stuk van Zuid-Beveland. Op loop- of fietsafstand vindt u het strandje ‘Roelshoek‘.


Meer informatie of vrijblijvende afspraak maken met de makelaar?


Download de brochure


Brochure - RozeboomA3LR
.pdf
Download PDF • 83.20MB


Comments


bottom of page