Villa Nuova

4 halfvrijstaande woningen Waddinxveen

Kerkweg –Oost 222 was vroeger de plek voor de gegoede burger om te wonen. Een aantal van de oorspronkelijke villa's zijn echter gesloopt. Bij deze villa's was veel aandacht besteed aan de detaillering van de ornamenten. Een diversiteit aan gevelbeelden was het resultaat. Beide nieuwe villa’s hebben een unieke uitstraling, De architectuur verwijst naar de periode rond 1900 met zelfs accenten uit het art nouveau. Geen enkele woning is hetzelfde. Er is een grote variatie in gevelopeningen, toch is er eenheid; de jaren 1900.

 

Indeling

De woningen zijn ruim van opzet met een gebruiksoppervlak van ca. 176 tot 205 m2. De begane grond heeft een riante oppervlakte. Met opties als een serre of achteruitbouw kan deze nog verder vergroot worden. Op de verdiepingen 3 slaapkamers en een royale badkamer. De tweede verdieping biedt ruimte om nog meer kamers te realiseren.

 

Verder hebben de 4 halfvrijstaande villa's aan de voorzijde een tuin. De grens met het openbaar gebied langs de Kerkweg Oost wordt afgeschermd met de bestaande tuinmuur. Waar nodig zal deze hersteld of vernieuwd worden. De muur zal worden doorgezet aan de Oranjelaan zodat er een zelfde erfafscheiding zal zijn als langs de Kerkweg-Oost.

 

Omgeving

Alle voorzieningen zoals scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Kerkweg Oost bevind zich in een aantrekkelijke omgeving waarbij het leefplezier van de bewoners voorop staat. Een plek die ook heel herkenbaar is en waar je echt thuiskomt en je thuis voelt. Daarnaast een omgeving voor mensen die zien en waarderen dat er in de komende jaren hier nog veel gaat gebeuren waardoor de kwaliteit van wonen en leven nog verder gaat toenemen.

 

Parkeren

De ontsluiting van de percelen vindt plaats via de Oranjelaan. Aan de achterzijde van de percelen wordt een toegangsweg aangelegd voor de 4 woningen. Iedere woning krijgt aan de achterzijde van het perceel een carport voor 2 auto’s en een berging op eigen terrein. In het bijzonder voor de woning die aan de Oranjelaan ligt zal de carport met berging worden uitgevoerd in de stijl, materialen en kwaliteit die aansluit bij de woningen omdat deze grenst aan het openbaar gebied.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op 

woningen

4

wonen

176 m² - 205 m²

KOOPSOM

-

4 Halfvrijstaande Villa's Waddinxveen

Impressies en plattegronden

Contactgegevens

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk   

START UW PROJECT

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 door Berge Media