top of page

Waterzicht

Ruimte, rust, natuur en een buitengewone ligging. Het zijn slechts enkele kenmerken die Waterzicht Goes bijzonder en uniek maken. De luxueuze nieuwbouwappartementen, met weids zicht op het prachtige Goese (water) landschap, versterken het karakter en de ruimtelijke kwaliteit van de sfeervolle wijk ‘Goese Diep’. Wonen met stedelijke allure wordt vermengd met ongedwongen Zeeuwse levendigheid. De architectuur van Waterzicht Goes is puur en stijlvol en doet haar omgeving daarmee alle eer aan.

Waterzicht Goes telt zes luxe appartementen en een penthouse, variërend in grootte van 117 tot 177 m2. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en beschikken over een afsluitbare eigen parkeerbox in de parkeerkelder. De aanlegsteiger biedt mogelijk ruimte voor het aanmeren van een eigen boot.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 858 m² plangebied

7 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling i.s.m. Bot & van der Ham & Ontwikkeling

Architect

Aannemer

Thuis in Bouwen

Erik van den Bos

EXCLUSIEF WONEN AAN HET WATER

Aan de voorkant een monumentale Zeeuwse stad met oude straatjes, bijzondere boetiekjes en heerlijke restaurants. Rechts de uitgestrektheid van het prachtige Goese landschap. Links de stijlvolle wijk ‘Goese Meer’. Waterzicht Goes ligt precies in het midden en biedt de perfecte balans tussen gezellige drukte en volledige anonimiteit.

De appartementen van Waterzicht Goes vallen meteen op. De grote glaspartijen brengen verruiming, rust en sfeer. De stijl past perfect bij de omgeving en straalt tegelijk een aangename ambiance uit. Er wordt enkel gekozen voor hoogwaardige materialen en een uitmuntende afwerking. De verschillende appartementen worden volledig naar wens en smaak van de nieuwe bewoners afgewerkt.

De gasloze appartementen met bodemwarmte, vloerverwarming en hoge isolatie zijn duurzaam, kennen een laag energieverbruik en zijn onderhoudsarm. Ieder appartement wordt voorzien van acht zonnepanelen.

"De luxueuze nieuwbouwappartementen, met weids zicht op het prachtige Goese (water) landschap, versterken het karakter en de ruimtelijke kwaliteit van de sfeervolle wijk ‘Goese Diep’."

GEREALISEERD

Waterzicht Goes, een uniek project in de nieuwbouwwijk Goese Diep. Inmiddels zijn de heipalen in de grond en werkt Thuis in Bouwen aan de bouw van de garage.

LOCATIE

bottom of page