Voorweg

Aan de Voorweg te Oostvoorne is een royale twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. De fraaie duurzame woningen zijn gesitueerd nabij de dorpskern, alsmede nabij bos, duinen, recreatiegebieden en Noordzeestrand. Begane grond: zijentree; hal met modern toilet afgewerkt met betegeling, vrijhangend closet, & handwasbakje, trapopgang en meterkast; keuken met erker; tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. 1e verdieping: overloop; moderne badkamer afgewerkt met betegeling, inloopdouche, 2e vrijhangend toilet en wastafelmeubel; achterslaapkamer; voorslaapkamer; voorslaapkamer. 2e verdieping: vaste trap; grote zolderruimte met installaties, raam in de kopgevel en tuimelraam; de zolderruimte leent zich uitstekend om een extra slaapkamer te realiseren.


De garage is separaat, heeft een oppervlakte van 20 m2, een kanteldeur en een zijdeur.
De afwerking bestaat onder meer uit kunststof kozijnen met HR++ beglazing, een verwarmingsinstallatie m.b.v. een lucht/water warmtepomp, een warmwaterboiler, vloerverwarming in alle ruimten op de begane grond, elektrische radiatoren op de 1e en 2e verdieping, mechanische ventilatie en 7 zonnepanelen.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 642 m² plangebied

2 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

Bouwraadhuis

PERFECTE MIX TUSSEN KARAKTERISTIEK EN MODERN

V&V Bouw heeft deze karakteristieke tweekapper naar tevredenheid opgeleverd. De twee-onder-een-kapwoningen staan op royale kavels aan de Voorweg in Oostvoorne. Het kleinschalige nieuwbouwplan is een mooie aanvulling op de aangrenzende nieuwbouwwijk.

1/5

"Royaal wonen met alle voorzieningen in de buurt."

TEVREDEN OPGELEVERD

De twee-onder-een-kapwoningen zijn gerealiseerd en naar tevredenheid opgeleverd door V&V Bouw.

LOCATIE