Villa Nuova

Op een prachtig mooi punt in Waddinxveen, aan de Kerkweg-Oost in het Gouwedorp, worden vier stijlvolle villa’s ontwikkeld. Villa Nuova is de naam van dit kleinschalige, duurzame nieuwbouwproject.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 1.865 m² plangebied

4 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling, Bot & van der Ham & Ontwikkeling

Architect

Aannemer

Thuis in Bouwen

Roggeveen & Piso Architecten

VILLA NUOVA KRIJGT OUDE GRANDEUR TERUG

Aan de Kerkweg-Oost in Waddinxveen komen 4 halfvrijstaande villa's met een uitzonderlijke uitstraling en in het oog springende details. Ze refereren aan de architectuur rond de vorige eeuwwisseling met een vleugje art nouveau en sluiten naadloos aan bij de grootte van de bestaande villa's ernaast.

De woningen zijn 'alzijdig', dus van alle kanten het aanzien waard. De zijgevels in het ontwerp zijn net zo belangrijk. Dat geldt ook voor het dak van de villa's. Zonnepanelen zijn daar uit het zicht weggewerkt op het platte deel van de kap. Het nog bestaande gemetselde tuinmuurtje wordt hersteld.

De voortuinen, waar geen auto's kunnen worden geparkeerd, zien er voornaam uit. Een pad van fijn grint leidt naar de voordeur. Bij de achtergevel komt ter afscheiding een haag van bijna twee meter. De bergingen van gepotdekselde zwarte houten delen met witte boeiboorden zijn door een witte pergola aan elkaar gekoppeld, met een knipoog naar de dakoverstekken.

1/5

‘’Villa Nuova combineert de charme van de bouwstijl van toen met het comfort van nu"

100% VERKOCHT

De 4 half-vrijstaande woningen aan de Kerkweg-Oost in Waddinxveen zijn op dit moment in verkoop. Er is veel belangstelling voor dit unieke project. We verwachten op korte termijn meer te kunnen delen over de verkoop en verdere ontwikkelingen.

LOCATIE