Rozeboom

Wij zijn blij dat de gemeente dit plan aan ons gegund heeft. De komende weken worden de tekeningen met alle details uitgewerkt. We streven er naar om in oktober in de verkoop te kunnen gaan. Dan zullen ook de prijzen van de woningen en opties als een garage of uitbouw bekend zijn. De verkoop zal plaatsvinden via Neeskens Makelaars. Wilt u een woning kopen? Meld u zich dan ook aan bij de makelaar.
De architect is er uitermate goed in geslaagd een bij de locatie en dorp passend plan te ontwerpen. Enerzijds ogen de woningen qua kleurstelling ingetogen en bescheiden, maar het ontwerp van de woningen daarentegen is opvallend stoer en hoogwaardig. Hier ‘staat’ een plan, waarbij iedere individuele woning van deze tien woningen een ‘plaatje’ op zich is. Het ontwerp past ook goed in de wijk Rozenboom, omdat de omliggende woningen grotendeels bestaan uit vrijstaande woningen, dient hier ook een hoogwaardige uitstraling meegegeven te worden. Het programma vertaalt duidelijk de woonwens van de huidige eindgebruiker, waarbij ruimte en 3, 4 of 5 slaapkamers te realiseren zijn. Een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Krabbendijke met impact!

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 2.595 m² plangebied

10 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

Wout Stilma

STIJLVOL WONEN IN KRABBENDIJKE

De ‘uit-vraag’ van de gemeente Reimerswaal voor deze projectmatige woningbouw locatie in de 4e fase van plan Rozeboom is duidelijk ingekaderd en voorzien van heldere randvoorwaarden. De invulling voor deze locatie wordt op deze wijze tot bijna detail niveau voorgeschreven. Het moeten maximaal 10 woningen zijn, waarbij er ruimte is voor 6 geschakelde woningen alsmede 4 woningen van het type 2/1 kap. Het ontwerp dient ‘klassiek’ te zijn. Voor de ontwikkellocatie in de woonwijk ‘Rozeboom’ heeft Blouberg Projectontwikkeling een prachtig plan laten ontwerpen bij Architectenbureau Stilma. Het plan bestaat uit 6 stijlvolle rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Beide locaties zijn prachtig gesitueerd. De twee-onder-een=kapwoningen tegenover de waterpartij, de rij van 6 woningen tegenover het ‘grasveld / pleintje.

1/5

“Dit is hét plan waar de markt om vraagt.”

VOORBEREIDINGEN START VERKOOP

Blouberg Projectontwikkeling heeft de uitgeschreven uitvraag gewonnen voor de nieuwbouw van 10 woningen in de vierde fase van de woonwijk 'Rozeboom' in Krabbendijke. Wout NH Stilma is er uitermate goed in geslaagd een bij de locatie en dorp passend plan te ontwerpen. Een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Krabbendijke met impact! 28 juni heeft de gemeente Reimerswaal bekend gemaakt dat Blouberg Projectontwikkeling haar plan mag uitvoeren. Vanaf dat moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop, zoals het verder uitwerken van de tekeningen en plattegronden.

LOCATIE