Rozeboom

Sinds februari staat dit prachtige nieuwbouwproject in Krabbendijke online. Het plan biedt een mooi palet aan riante twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en middenwoningen met of zonder garage, geheel in ‘herenhuis-stijl’ uitgevoerd.

De schitterende twee-onder-een-kapwoningen kijken uit over een waterpartij die tegenover de woningen wordt gerealiseerd, terwijl de geschakelde woningen meer uitzicht hebben over een groenplantsoen.

Wordt dit jouw nieuwe thuis? Bekijk snel alle informatie over dit project & maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Wilco of Heidi.

Prijzen € 374.000,- tot € 575.000,- v.o.n.

🖥️ https://lnkd.in/eC62Xd2K
☎️ 0113 57 31 00

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 2.595 m² plangebied

10 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

Wout Stilma

STIJLVOL WONEN IN KRABBENDIJKE

Een prachtig gevarieerd plan dat op meesterlijke wijze is ontworpen door architectenbureau Stilma. Dit plan biedt een mooi palet aan riante twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en middenwoningen met of zonder garage, geheel in ‘herenhuis-stijl’ uitgevoerd.
De fraaie ligging middenin de uitbreidingswijk is prachtig te noemen. De schitterende twee-onder-een-kapwoningen kijken uit over een waterpartij die tegenover de woningen wordt gerealiseerd, terwijl de geschakelde woningen meer uitzicht hebben over een groenplantsoen.
Het uitbreidingsplan is gelegen aan de rand van het dorp Krabbendijke.

1/5

“Dit is hét plan waar de markt om vraagt.”

VERKOOP GESTART

Blouberg Projectontwikkeling heeft de uitgeschreven uitvraag gewonnen voor de nieuwbouw van 10 woningen in de vierde fase van de woonwijk 'Rozeboom' in Krabbendijke. Wout NH Stilma is er uitermate goed in geslaagd een bij de locatie en dorp passend plan te ontwerpen. Een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Krabbendijke met impact! 28 juni heeft de gemeente Reimerswaal bekend gemaakt dat Blouberg Projectontwikkeling haar plan mag uitvoeren. Vanaf dat moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop, zoals het verder uitwerken van de tekeningen en plattegronden.

LOCATIE