top of page

Raadhuisplein

Op een mooie locatie in Dinteloord ontwikkelt Blouberg Projectontwikkeling 8 prachtige stadsappartementen. Het prachtige gebouw met karakteristieke gevel wordt gerealiseerd in het centrum van het dorp.

De appartementen beschikken over één slaapkamer met een en-suite badkamer. Het balkon/terras van de appartementen zijn gesitueerd op het zuidwesten, waardoor je gedurende dag van zowel schaduw als zon kunt genieten. Verder is per appartement ongeveer 4 m² balkon/terras ruimte.

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats aan de achterzijde en een mooie berging. De eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar met een lift of trap.

​Het appartementengebouw wordt goed geïsoleerd en ontwikkelt conform de laatste nieuwbouweisen. Elk appartement wordt voorzien van een binnenlucht/water-warmtepomp. Daarnaast komen er 28 panelen op het dak met 375 Wp piekvermogen per paneel.

Type ontwikkeling

Residentieel, Commercieel

Grootte

ca. 432 m² plangebied

8 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

Onbekend

Kort Geytenbeek Architecten

COMPACT & STIJLVOL WONEN

Kort Geytenbeek Architecten heeft een prachtig ontwerp getekend voor 8 appartementen. De voorgevel heeft een klassieke uitstraling met prachtige details. Aan de achterzijde wordt er parkeerruimte en bergruimte gerealiseerd. De 1e en 2e verdieping zijn bereikbaar met trap of lift. De appartementen hebben zijn van alle gemakken duurzame oplossingen voorzien en krijgen een mooie buitenruimte. Raadhuisplein bevind zich op loopafstand van veel voorzieningen.

"Het nieuwbouwplan verbeterd de kwaliteit en leefbaarheid van de directe omgeving en is een welkome ontwikkeling voor omwonenden."

PAND GESLOOPT

Raadhuisplein heeft al jaren te maken met de verpaupering deze locatie. In 2019 heeft Blouberg Projectontwikkeling de locatie overgenomen. Inmiddels ligt er een concreet plan met omgevingsvergunning. Op dit moment worden de details verder uitgewerkt.

LOCATIE

bottom of page