top of page

Raadhuisplein

De verkoop van de nieuwe appartementen is van start gegaan! Schrijf u nu in via het inschrijfformulier voor uw favoriete appartement. De werkzaamheden worden naar verwachting in 2024 gestart, zodat u in 2025 kunt genieten van uw nieuwe woning op het Raadhuisplein.

Wonen in het centrum met alle benodigde voorzieningen om de hoek en toch genieten van rust? Dit is uw kans!

In het hart van het dorpscentrum van Dinteloord worden 8 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Deze appartementen bieden de perfecte locatie, omringd door diverse horecagelegenheden, winkels en de jachthaven. Deze woningen voldoen aan al uw wensen!

Belangrijke kenmerken:
- Nieuwe woning, nieuwe deur, nieuw gevoel!
- Eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein
- Separate berging op de begane grond
- Gebruiksoppervlakte van 47 m² tot 54 m²
- Riante raampartijen voor natuurlijk licht
- Moderne technologieën zoals warmtepomp en vloerverwarming
- Lift in het gebouw voor eenvoudige toegang
- Geen zorgen over toekomstig onderhoud
- Nabijheid van diverse winkels en voorzieningen

Dinteloord biedt een gezellige omgeving met een rijk verenigingsleven, prachtige jachthaven en historisch centrum. Met snelle verbindingen naar steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom, is Dinteloord de ideale locatie om te wonen. Laat u verrassen door de charme van dit dorp in het mooie West-Brabant!

Type ontwikkeling

Residentieel, Commercieel

Grootte

ca. 432 m² plangebied

8 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

Onbekend

Kort Geytenbeek Architecten

COMPACT & STIJLVOL WONEN

Kort Geytenbeek Architecten heeft een prachtig ontwerp getekend voor 8 appartementen. De voorgevel heeft een klassieke uitstraling met prachtige details. Aan de achterzijde wordt er parkeerruimte en bergruimte gerealiseerd. De 1e en 2e verdieping zijn bereikbaar met trap of lift. De appartementen hebben zijn van alle gemakken duurzame oplossingen voorzien en krijgen een mooie buitenruimte. Raadhuisplein bevind zich op loopafstand van veel voorzieningen.

"Het nieuwbouwplan verbeterd de kwaliteit en leefbaarheid van de directe omgeving en is een welkome ontwikkeling voor omwonenden."

IN VERKOOP

Raadhuisplein heeft al jaren te maken met de verpaupering deze locatie. In 2019 heeft Blouberg Projectontwikkeling de locatie overgenomen. Inmiddels ligt er een concreet plan met omgevingsvergunning. Op dit moment worden de details verder uitgewerkt.

LOCATIE

bottom of page