Oost-Kerkstraat

Wonen in het gezellige centrum van Colijnsplaat met het hedendaagse comfort? Wij mogen een tweetal nieuw te bouwen 2/1 kapwoningen op eigen grond (182m2) ontwikkelen welke bovendien onderhoudsvriendelijk worden uitgevoerd met kunststof kozijnen, HR++ beglazing, luchtwarmtepomp etc.!

De indeling is als volgt:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping, de keuken is voorzien aan de voorzijde en de woonkamer is tuingericht en uitgevoerd met openslaande tuindeuren.

In de achtertuin (met achterom) komt vervolgens een berging waar o.a. de fietsen en tuingereedschap kunnen worden opgeborgen.

De eerste verdieping telt een 3-tal slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

Via vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 365 m² plangebied

2 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

DUURZAAM & COMFORTABEL WONEN AAN DE OOSTERSCHELDE

In het centrum van Colijnsplaat ontwikkelen wij een eigentijdse twee-onder-een-kapwoning. De woningen worden onderhoudsvriendelijk uitgevoerd met kunststof kozijnen, HR++ beglazing, luchtwarmtepomp en meer. De keuken is voorzien aan de voorzijde en de woonkamer is tuingericht en uitgevoerd met openslaande tuindeuren. In de achtertuin (met achterom) komt vervolgens een berging. De eerste verdieping telt een 3-tal slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

1/5

"Dit kleinschalige nieuwbouwproject biedt comfortabele woonruimte tegen een lage prijs."

VERKOCHT

Colijnsplaat is een leuk dorp aan de Oosterschelde, op korte afstand van Zierikzee en Goes. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een ruimte tuin en zijn voorzien van duurzame installaties. V&V Bouw zal de woningen in 2022 opleveren.

LOCATIE