top of page

Kerkweg-Oost

Voor deze locatie aan de Kerkweg-Oost heeft ZVA architecten een appartementengebouw ontworpen. Het is een gebouw met 4 bouwlagen en in totaal 12 appartementen. De architectuur is stijlvol en met vele details. Het gebouw is een hele mooie invulling op deze prominente plek.

De begane grond is ingedeeld met 2 driekamerappartementen, een hoofdentree met trappenhuis en lift en 10 individuele bergingen.
De 1e en 2e woonlaag is ingedeeld met 8 tweekamerappartementen met balkon, algemene ruimte, trappenhuis en lift. De twee-kamer appartementen hebben een oppervlak van circa 56 tot 68 m2 GBO. De 3e verdieping is ingedeeld met 2 penthouses, waarvan 1 met balkon en 1 met dakterras. Dit zijn twee appartementen voor wie in het centrum iets unieks wil .

Naast het appartementengebouw is de ontwikkeling voorzien van een vrijstaande en twee half vrijstaande villa’s. Deze villa’s komen langs de Kerkweg-Oost. Het ontwerp van de villa’s is eveneens van ZVA architecten en sluit aan bij de twee naastgelegen historische villa’s. Met deze villa’s willen wij een bijdrage leveren om de Kerkweg-oost en daarmee het Sleutelkwartier weer allure te geven. De woningen hebben alle een diepe achtertuin. De vrijstaande woning heeft de inrit van de Kerkweg-Oost. De half vrijstaande villa’s parkeren en krijgen 2 parkeerplaatsen met berging of garage aan de achterzijde.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 2.617 m² plangebied

15 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling, Bot & van der Ham & Ontwikkeling

Architect

Aannemer

Thuis in Bouwen

Zeinstra Veerbeek Architecten

WONEN MET GRANDEUR AAN DE KERKWEG-OOST

ZVA Architecten is er uitermate goed in geslaagd een bij de locatie en dorp passend plan te ontwerpen. Enerzijds ogen de woningen qua kleurstelling ingetogen en bescheiden, maar het ontwerp van de woningen daarentegen is opvallend stoer en hoogwaardig. Hier ‘staat’ een plan, waarbij het appartementengebouw en (half)vrijstaande woning een ‘plaatje’ op zich is. Het ontwerp past ook goed in de straat Kerkweg-Oost, omdat de aangrenzende woningen grotendeels bestaan uit karakteristieke villa's, dient hier ook een hoogwaardige uitstraling meegegeven te worden. Een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Waddinxveen met impact!

"Stijlvol wonen in het centrum van Waddinxveen."

IN VERKOOP

LOCATIE

bottom of page