top of page

Fluitketeltje

Blouberg Projectontwikkeling presenteert met trots fase 3 van De Zuidhoek in Kapelle. Deze fase omvat 9 geschakelde woningen verdeeld over twee moderne blokken. Het ontwerp, gerealiseerd door Kort Geytenbeek Architecten, straalt speelsheid, durf en elegantie uit dankzij het gebruik van robuuste en strakke materialen.

De woningen in deze levensloopbestendige fase zijn slim geschakeld, met ruime bergingen, slaapkamers en badkamers die de eenheden verbinden. Elke woning onderscheidt zich door variaties in gevelstenen, daklijnen en ramen, waardoor een unieke uitstraling wordt gecreëerd die toch harmonieus opgaat in het geheel.

Gelegen aan het Fluitketeltje in de wijk Zuidhoek te Kapelle, biedt dit project een ideale omgeving voor gezinnen en senioren. Kapelle zelf is een bruisende gemeente met een uitgebreid voorzieningenniveau. Van supermarkten en speciaalzaken tot huisartsenpraktijken en scholen, alles is binnen handbereik.

De natuurlijke pracht van Kapelle is niet te missen, met de nabijheid van de Oosterschelde, een nationaal park van formaat. Geniet van wandelingen langs de dijken terwijl zeilboten voorbij glijden en vogelgezang uw oren streelt.

Dankzij de gunstige ligging aan de A58 zijn steden als Goes, Antwerpen en Rotterdam snel bereikbaar met de auto. Liever het openbaar vervoer? Twee keer per uur vertrekt er een trein naar Vlissingen en Roosendaal. Kortom, De Zuidhoek in Kapelle biedt een perfecte combinatie van comfortabel wonen en optimale bereikbaarheid.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

99 m2 tot 99 m2

9

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

Kort Geytenbeek Architecten

IN VERKOOP

LOCATIE

bottom of page