top of page

Entree Nieuwerkerk

Blouberg Projectontwikkeling en Sinke Komejan bieden met trots nieuwbouw woon/werkkavels in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland te koop aan. Deze prachtige kavels, gelegen aan de N59, variëren van 2.000 m² tot 3.850 m² en zijn beschikbaar vanaf € 275.000,- v.o.n. per kavel.

Deze unieke woon/werkkavels bieden de vrijheid om uw eigen bedrijfswoning te ontwikkelen naar uw wensen. Elke kavel biedt de mogelijkheid voor zowel een bedrijfswoning als een bedrijfspand, waardoor u een moderne werkruimte kunt combineren met een comfortabele woning op één locatie!

De kavels vallen binnen het bestemmingsplan "Entree van Nieuwerkerk" met de bestemming 'bedrijf'. Dit betekent dat bedrijfsactiviteiten tot categorie 2 zijn toegestaan, met duidelijke bouwvoorschriften voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw en bedrijfswoning.

Belangrijke informatie:
- Adres: Rijksweg, 4306 AW te Nieuwerkerk
- 4 woon-werkkavels beschikbaar
- Prijzen vanaf € 275.000,- v.o.n. excl. BTW
- Oppervlaktes variërend van 2.068 m² tot 2.384 m²

Ontdek Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland, een veelbelovende locatie voor bedrijfswoningen. Met strategische ligging nabij de N57 bieden deze kavels een perfecte balans tussen werk en privé. Geniet van een rustige en inspirerende werkomgeving in deze prachtige omgeving, terwijl u profiteert van de nabijheid van belangrijke steden en de kust.

Verken de mogelijkheden van Nieuwerkerk voor uw bedrijf en investeer in deze nieuwbouwkavels om uw onderneming te laten groeien. Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging en ontdek de voordelen van investeren in dit bloeiende gemeenschap!

Type ontwikkeling

Residentieel, Commercieel

Grootte

6 woon/werk kavels

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

IN VERKOOP

LOCATIE

bottom of page