Deestraat

Op een mooie en rustige nieuwbouwlocatie hebben wij in twee fases 4 eengezinswoningen en 3 levensloopwoningen ontwikkeld.

De woningen zijn zeer energiezuinig gebouwd en zijn o.a. voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming. De isolatie, alsmede de kierdichtheid is optimaal, zodat de bewoners hier zeer comfortabel en tegen zeer lage energielasten kunnen genieten.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 1.874 m² plangebied

7 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

SALT

VRIJ WONEN VOOR JONG & OUD

Inmiddels is ook de tweede fase van dit nieuwbouwplan opgeleverd door V&V Bouw. Het plan bestaat uit totaal 7 woningen. In de eerste fase van het plan zijn 2 eigentijdse twee-onder-een-kapwoningen ontwikkelt. Fase 2 bestaat uit een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. De woningen uit fase 2 worden levensloopbestendig gebouwd zodat ze geschikt zijn voor iedere levensfase van een bewoner.

1/5

"Het plan is een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Poortvliet qua ontwerp en programma dat aansluit bij de woonwens van de huidige eindgebruiker."

GEREALISEERD

Alle woningen opgeleverd! Aan de Deestraat in Poortvliet hebben we drie twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning ontwikkeld. Neeskens Makelaars heeft de verkoop van dit project succesvol afgerond. V&V Bouw heeft vervolgens binnen een kort tijdsbestek de 7 woningen in twee fases gebouwd en naar tevredenheid opgeleverd. Wij, en allen die bij hebben gedragen aan de ontwikkeling van dit project zijn trots op het eind resultaat en wensen de kopers veel woonplezier.

LOCATIE