Voorzijde.PNG

Deestraat Poortvliet

VERKOCHT

Levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoning

Op een mooie en rustige nieuwbouwlocatie biedt Blouberg Projectontwikkeling levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen te koop aan.

De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd volgens de laatste nieuwbouweisen. Dit betekend onder andere dat de woningen gasloos worden opgeleverd; voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Ook zijn ze voorzien van vloerverwarming.

De isolatie, alsmede de kierdichtheid is optimaal, zodat u hier zeer comfortabel en tegen zeer lage energielasten kunt genieten van de woning.

Indeling

Deze  twee woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra slaapkamer en hobby of werkruimte. Aan de achterzijde kun je naar eigen wens een mooi terras of een tuin te maken.

Ligging

De woning beschikt over een vrij achterom dat loopt over het eigen perceel. De tuin is gelegen op het oosten en dusdanig diep dat wanneer gewenst de hele dag genoten kan worden van de zon! Parkeervoorzieningen zullen gerealiseerd worden in de straat, voor de deur.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

Q_1 - Photo.jpg

Impressies en plattegronden