Voorweg Oostvoorne

VERKOCHT

Twee-onder-een-kapwoningen
Aan de Voorweg te Oostvoorne worden twee NIEUWBOUW 2-1-kapwoningen met garage gerealiseerd. Een unieke kans om een fraaie nieuwe duurzame woning te bewonen nabij de dorpskern, alsmede nabij bos, duinen, recreatiegebieden en Noordzeestrand.

De woningen beschikken onder meer over een tuingerichte woonkamer, keuken (casco), modern afgewerkt toilet, 3 slaapkamers op de verdieping, modern afgewerkte badkamer en een grote 2e verdieping met mogelijkheid voor 1 of 2 extra slaapkamers.

 

Duurzaamheid
De woningen zijn duurzaam en worden afgewerkt met hoogwaardige materialen.
De afwerking bestaat onder meer uit kunststof kozijnen met HR++ beglazing, een verwarmingsinstallatie m.b.v. een lucht/water warmtepomp, een warmwaterboiler, vloerverwarming in alle ruimten op de begane grond, elektrische radiatoren op de 1e en 2e verdieping, mechanische ventilatie en 7 zonnepanelen.

 

Locatie
Gelegen nabij de dorpskern, met voorzieningen, winkels, horeca, basisscholen en uitvalswegen. Oostvoorne vormt samen met Rockanje en Tinte de gemeente Westvoorne, een gemeente met veel groen, Noordzeestrand, duingebieden en recreatiegebieden. Wandelen, fietsen, sporten, paardrijden, kitesurfen, watersport op het Brielse Meer, er zijn tal van mogelijkheden.

Oostvoorne is een prima uitvalsbasis voor de Maasvlakte, Europoort en Botlekgebied. Tevens zijn Rotterdam, Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis goed te bereiken.

Indeling Voorweg 43
Begane grond: zijentree; hal met modern toilet afgewerkt met betegeling, vrijhangend closet, & handwasbakje, trapopgang en meterkast; keuken met erker; tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. 1e verdieping: overloop; moderne badkamer afgewerkt met betegeling, inloopdouche, 2e vrijhangend toilet en wastafelmeubel; achterslaapkamer; voorslaapkamer; voorslaapkamer. 2e verdieping: vaste trap; grote zolderruimte met installaties, raam in de kopgevel en tuimelraam; de zolderruimte leent zich uitstekend om een extra slaapkamer te realiseren.

 

De garage is separaat, heeft een oppervlakte van 20 m2, een kanteldeur en een zijdeur.
 

Uitbreiding
U heeft de optie om de woning uit te breiden middels een aanbouw van 28 m3 / circa 8 m2 ad. € 18.000,00.

Het perceel is ongeveer 320 m2 groot (dient nog kadastraal te worden uitgemeten).


Meer informatie?
Voor informatie belt u met Kempers & Koppenol Makelaardij, vraag naar Huib Koppenol.

woningen

2

5

woonoppervlak

112 m² - 127 m²

€ 385.000 - €486.500 v.o.n.

kamers

KOOPSOM

2 onder 1 kap woningen Oostvoorne

Impressies en plattegronden

MAKELAAR

BOUWBEDRIJF

ARCHITECT