20138_render01c.jpg

Lapjeskat Kapelle

Duurzaam & landelijk wonen

In de wijk Zuidhoek 3 in Kapelle worden in totaal 8 levensloop-woningen door Blouberg Projectontwikkeling ontwikkelt. Deze zijn onderverdeeld in rij van 6 woningen aan een gebouwd en één twee-onder-een-kapwoning.

6 rijwoningen

De rijwoningen worden uitgevoerd in 2 bouwlagen met op de begane grond een volledig woonprogramma. Op de verdieping is er ruimte voor 1 grote of 2 kleinere slaapkamers, een extra badkamer en een ruimte voor installaties en berging. De rijwoningen hebben een beukmaat van 6.30 meter. Deze breedte biedt ruimte voor een plattegrond met goede afmetingen voor de woonkamer met open keuken, de slaapkamer en badkamer.

2 onder 1 kap woningen

De twee-onder-een-kapwoningen zijn aan de voorzijde 5.95 meter breed. Vier meter vanaf de voorgevel is er een uitbouw voor de slaapkamer en de badkamer. Door deze uitbouw blijft er een mooie ruimte over voor de woon- en eetkamer met grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Op de verdieping is er ruimte voor een tweede badkamer en 2 extra slaapkamers.

Ontsluiting tuinen met berging

Tussen de rijwoningen en de twee onder een kap woningen wordt een pad naar achteren aangelegd. Het pad zal in mandeligheid worden uitgegeven. Via het pad kunnen de tussenwoningen hun achtertuin met berging bereiken. De woningen die op de beide hoeken van het perceel worden gebouwd kunnen over hun eigen terrein naar de achtertuin.

 

Locatie

De locatie ligt op een prima plek in het nieuwbouwplan. De tuinligging van de woningen is noord. Voor een koopwoning wordt dat algemeen als minder beoordeeld en heeft daardoor effect op prijs en/of interesse. We hebben voor woningen gekozen met 2 bouwlagen, dus ca. 6 meter hoog.Daardoor valt de schaduwwerking in de tuin weer mee en is al snel een keuze mogelijk tussen een plek in de zon of in de schaduw. De ligging op het noorden zal daardoor wat minder zwaar wegen. 

woningen

2 onder 1 kap: 2

Rijwoningen: 6

woonoppervlak

-

2^1 kap: € 319.000 / €335.000 

Rijwoning: € 285.000 - €305.000 

KOOPSOM

Lapjeskat Kapelle

Tekeningen & plattegronden

Contactgegevens

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk   

START UW PROJECT

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 door Berge Media