20112_render01.jpg

Heereweg Noordgouwe

Duurzaam & landelijk wonen

Aan de rand van het pittoreske dorp Noordgouwe maakt agrarische bebouwing plaats voor het kleinschalig project Heereweg Noordgouwe: 6 bouwkavels voor woningen in landelijke stijl verdeeld in 2 vrijstaande woningen en 4 twee onder één kapwoningen, alle gasloos.

De toegangsweg en het groen worden in harmonie met de omgeving aangelegd waarbij de architect zich heeft laten inspireren door het boerenerf.

De woningen sluiten goed aan bij de bestaande sfeer van het dorp. Met een traditionele vormgeving en een knipoog naar de jaren 30. Met het oog op de toekomst wordt er gasloos en energiezuinig gebouwd. De uitstraling van vroeger met het gemak van nu.

 

​Bouwnummer 1: verkocht o.v.

Bouwnummer 2: verkocht o.v.

Bouwnummer 3: verkocht o.v.

Bouwnummer 4: verkocht o.v.

Bouwnummer 5: verkocht o.v.

Bouwnummer 6: verkocht o.v.

 

Meer informatie?

Ga naar Heereweg Noordgouwe

Tekeningen & plattegronden

Locatie

Heereweg Noordgouwe ligt in de driehoek Noordgouwe, Kerkwerve en Schuddebeurs. Landelijk, bosrijk en op korte afstand van Zierikzee (5 minuten) , het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en de stranden op de Kop van Schouwen.

 

De omgeving is veelzijdig, boerderijen, arbeiderswoningen, villa’s en landhuizen wisselen elkaar af. Vroeger woonden veel notabelen uit Zierikzee in Schuddebeurs. Vanaf het midden van de zestiende eeuw bouwden de welgestelde stedelingen hier hun buitenhuizen om van het landleven te genieten of verbouwden hun boerderijen tot landgoed.

Noordgouwe is een gezellig ringdorp met een fraaie kerk en enkele voorzieningen zoals een restaurant, café en een kuuroord. De dagelijkse boodschappen worden gehaald in Zierikzee.