H.A. Hankenstraat Wilhelminadorp

Bouw gestart!

2 vrijstaande woningen

Veilig en comfortabel wonen op een rustige locatie in Wilhelminadorp. Op 10 minuten fietsen van Goes, dé winkelstad in het hart van Zuid-Beveland. Blouberg Projectontwikkeling ontwikkelt op een ruime kavel twee prachtige vrijstaande levensloopwoningen.

"Onderhoudsarm wonen met het gehele woonprogramma op de begane grond."

 

Ontwerp

De woningen zijn ontworpen door Kort Geytenbeek architecten uit Zierikzee. Een uitgangspunt voor hen is geweest om een levensloop woning te ontwerpen met een aangenaam wooncomfort. Op de begane grond zijn naast de woonkamer en keuken ook de slaapkamer met badkamer gesitueerd. Zo is er gekozen voor grote ramen in het woongedeelte zodat er veel daglicht in de woning kan komen.

 

Opties: Het is mogelijk om op de begane grond een extra slaapkamer te maken op de plaats van stallingsruimte. Het is ook mogelijk de woning uit te breiden met een opbouw op de verdieping. Op de verdieping is er dan ruimte voor een extra kamer en naar keuze ook een badkamer. 

Duurzaamheid

De 2 nieuwe twee vrijstaande levensloopwoningen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd. Ze zijn volledig gasloos en voldoen aan de duurzaamheidswetgeving voor 2020. Verder zijn er zonnepanelen op het dak aangebracht zodat uw woning van duurzame energie wordt voorzien.

 

Overig

De levensloopwoningen zijn omgeven met een ruime voortuin met parkeerruimte voor 2 auto’s. Achter de woning is er ruimte voor een fijn terras met ligging op het zuiden.  

Meer informatie?

Kijk op Funda of neem direct contact op met de makelaar:

woningen

2

1-3

wonen

72 m² - 117 m²

KOOPSOM

€289.000 v.o.n.

2 Vrijstaande Levensloopwoningen Wilhelminadorp

Impressies en plattegronden

MAKELAAR

BOUWBEDRIJF

ARCHITECT