Goes Ketelkade cam 1 optie 1.jpg
Start bouw mei 2021

Waterzicht Goes

100% VERKOCHT

6 luxe appartementen 1 penthouse

Ruimte, rust, natuur en een buitengewone ligging. Het zijn slechts enkele kenmerken die Waterzicht Goes bijzonder en uniek maken. De luxueuze nieuwbouwappartementen, met weids zicht op het prachtige Goese (water) landschap, versterken het karakter en de ruimtelijke kwaliteit van de sfeervolle wijk ‘Goese Diep’. Wonen met stedelijke allure wordt vermengd met ongedwongen Zeeuwse levendigheid. De architectuur van Waterzicht Goes is puur en stijlvol en doet haar omgeving daarmee alle eer aan.

 

Waterzicht Goes, mede geïnitieerd door Blouberg Projectontwikkeling, telt zes luxe appartementen en een penthouse, variërend in grootte van 117 tot 177 m2. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en beschikken over een afsluitbare eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. De aanlegsteiger biedt ruimte voor het aanmeren van een eigen boot.

Exclusief wonen aan het water

Aan de voorkant een monumentale Zeeuwse stad met oude straatjes, bijzondere boetiekjes en heerlijke restaurants. Rechts de uitgestrektheid van het prachtige Goese landschap. Links de stijlvolle wijk ‘Goese Meer’. Waterzicht Goes ligt precies in het midden en biedt de perfecte balans tussen gezellige drukte en volledige anonimiteit.

De appartementen van Waterzicht Goes vallen meteen op. De grote glaspartijen brengen verruiming, rust en sfeer. Architect Erik van den Bos ontwikkelde een stijl die perfect past bij de omgeving, maar die tegelijk een aangename ambiance uitstraalt. Er wordt enkel gekozen voor hoogwaardige materialen en een uitmuntende afwerking. De verschillende appartementen worden volledig naar wens en smaak van de nieuwe bewoners afgewerkt.

De gasloze appartementen met bodemwarmte, vloerverwarming en hoge isolatie zijn duurzaam, kennen een laag energieverbruik en zijn onderhoudsarm.

 

Meer informatie?

Ga naar de website: www.waterzichtgoes.nl

Kijk op Funda

Of neem contact op met de makelaar:          

Goes Ketelkade cam 3.jpg
Artist impression 1.png

appartementen

6

penthouse

1

WONEN

117 m² - 177m²

Vanaf: € 499.000,-

KOOPSOM

Waterzicht Goes

Video's

Impressies en locatie foto's