20200708_1 - aansluiting.jpg

Kerkweg-Oost Waddinxveen

12 appartementen

Voor deze locatie aan de Kerkweg-Oost heeft ZVA architecten een appartementengebouw ontworpen. Het is een gebouw met 4 bouwlagen en in totaal 12 appartementen. De architectuur is stijlvol en met vele details. Het gebouw is een hele mooie invulling op deze prominente plek.

Indeling

  • De begane grond is ingedeeld met 2 driekamerappartementen, een hoofdentree met trappenhuis en lift en 10 individuele bergingen.

  • De 1e en 2e woonlaag is ingedeeld met 8 tweekamerappartementen met balkon, algemene ruimte, trappenhuis en lift.

  • De twee-kamer appartementen hebben een oppervlak van circa 56 tot 68 m2 GBO.

  • De 3e verdieping is ingedeeld met 2 penthouses, waarvan 1 met balkon en 1 met dakterras.

 

Dit zijn twee appartementen voor wie in het centrum iets unieks wil .

Duurzaamheid

Het appartementengebouw, mede geïnitieerd door Blouberg Projectontwikkeling wordt met duurzame materialen gebouwd. We streven naar een EPC waarde van maximaal 0,2. Om dat te bereiken willen we een collectieve bodemwarmte bron toepassen en de appartementen uitvoeren met individuele warmtepompen, in combinatie met LTV vloerverwarming, zonnepanelen en triple glas. Er wordt zoveel mogelijk luchtdicht gebouw door middel van harde isolatie.

 

1 Vrijstaande en 2 half vrijstaande villa's

Naast het appartementengebouw is de ontwikkeling voorzien van een vrijstaande en twee half vrijstaande villa’s. Deze villa’s komen langs de Kerkweg-Oost. Het ontwerp van de villa’s is eveneens van ZVA architecten en sluit aan bij de twee naastgelegen historische villa’s. Met deze villa’s willen wij een bijdrage leveren om de Kerkweg-oost en daarmee het Sleutelkwartier weer allure te geven. De woningen hebben alle een diepe achtertuin. De vrijstaande woning heeft de inrit van de Kerkweg-Oost. De half vrijstaande villa’s parkeren en krijgen 2 parkeerplaatsen met berging of garage aan de achterzijde.

Duurzaamheid

Ook deze woningen worden gebouwd met duurzame materialen. De drie villa’s worden uitgevoerd met LTV vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen op de daken.
Het streven is een EPC van 0 tot maximaal 0,2.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op 

20200708_5 - Photo.jpg
20200708_render woningen.jpg
20200708_1 - aansluiting.jpg

woningen

15

wonen

-

KOOPSOM

-

15 Woningen Waddinxveen

Impressies en plattegronden