19193_impressie01_22-07-2020.jpg

s'Heerenhoek

22 woningen

Blouberg Projectontwikkeling ontwikkelt een mooi project in 's Heerenhoek met 22 woningen moderne woningen. Het uitgangspunt van dit project is duurzaam en comfortabel wonen voor jong en oud. Er is rekening gehouden met verschillende woningtypes. De Raasstraat biedt ruimte voor 3 moderne twee-onder-een-kapwoningen en 6 comfortabele rijwoningen. Ten zuiden van de Raasstraat bevind zich de Boonmanstraat. In deze straat willen wij 5 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen ontwikkelen met een volledig woonprogramma op de begane grond voor ouderen of hulpbehoevenden binnen en buiten 's-Heerenhoek.   

 

Duurzaamheid

De nieuwbouw woningen worden volgens de laatste normen waarin hoge isolatie waarden en laag energieverbruik kenmerkend zijn, gebouwd. Daar komt bij dat de woningen door middel van een combinatie van duurzame installaties energie en warmte genereren. Ook worden de vloeren voorzien van vloerverwarming voor extra comfort op koude dagen en om de woningen zo efficiënt mogelijk te verwarmen.  

 

Omgeving

De woningen in 's-Heerenhoek bieden rust, ruimte en kwaliteit. Het dorp is centraal gelegen op het prachtige eiland Zuid-Beveland en bevind zich in de natuurrijke en levendige gemeente Borsele. Door de centrale ligging bevinden de 4 grootste steden van Zeeland zich op korte afstand van 's-Heerenhoek. Goes is ongeveer een kwartier rijden met de auto. Zowel Middelburg, Vlissingen als ook Terneuzen zijn slechts 20 minuten rijden.

Vanaf 's-Heerenhoek zijn ook de prachtige stranden van Zoutelande, Domburg en Vrouwenpolder binnen 30 minuten aan te rijden. 

Download hier het actuele schetsplan.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. 

woningen

22

wonen

-

KOOPSOM

-

Schetsen en plattegronden

s'Heerenhoek

Contactgegevens

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk   

START UW PROJECT

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 door Berge Media