Renesserduin

38 recreatiewoningen

38 recreatiewoningen

Renesserduin is een initiatief van Blouberg Projectontwikkeling dat invulling geeft aan de wens van de Gemeente Schouwen-Duiveland om het gebied grenzend aan de Rampweg recreatieve ontwikkelingen te realiseren. Renesserduin staat voor een nieuwe recreatiestandaard, die uitgaat van de natuurlijke omgeving, zoals aangegeven in de gebiedsvisie, en daarin is ingebed. Naast het feit dat er op een innovatieve manier de huidige recreatieve sector verbeterd, wordt er ruimte gecreëerd voor een duurzame toekomst voor de regio. Zo worden het gebied grotendeels ingericht met veel water, groen, en zijn er ruime doorzichten opgenomen.

 

Woningtypes

Renesserduin biedt 38 duurzame recreatie woningen; 4-, 6- en 8-persoons:

  • Vier-persoons met uitgebreide wellness: 6x

  • Zes -persoons met wellness: 26

  • Acht-persoon met wellness: 6x

 

De luxe en wellness recreatiewoningen staan op ruime kavels, gemiddeld 500 m2 en zijn voorzien met keuken, badkamers, buitendouche, houthaard en optioneel een sauna. Daarnaast is er voor de ultieme buitenbeleving veel glas opgenomen in de ontwerpen en zijn de grote veranda’s voorzien met een buiten open haard. Alle 38 woningen zijn levensloopbestendig met een slaap- en badkamer op de begane grond.  

 

Duurzaamheid

De woningen worden gebouwd volgens de laatste normen waarin hoge isolatie waarden en laag energieverbruik kenmerkend zijn. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen waarin ‘all electric’ het uitgangspunt is. Zo word er energie opgewekt door een combinatie van zonnepanelen met een warmtepomp.

 

Omgeving

De omgeving biedt rust, ruimte, kwaliteit, luxe en wellness. Ook is er verbinding met andere parken middels toegankelijke looppaden en zijn er een waterspeelplaats en andere speelvoorzieningen aanwezig.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

woningen

38

wonen

-

KOOPSOM

-

Renesserduin

Impressies en plattegronden