Waterzicht exterieur.png

De Blikken 's-Heerenhoek

Begin 2021 start de verkoop van 7 stijlvolle eengezinswoningen en 4 levensloopwoningen met een volledig woonprogramma op de begane grond.

De Blikken ligt in het pittoreske dorpje 's Heerenhoek op korte afstand van Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. De ideale locatie om te genieten van de rust zonder de connectie met een bruisende stad te verliezen!

De Blikken biedt een unieke leefomgeving aan de rand van de polder waar kinderen kunnen opgroeien in een evenwichtig milieu en ouderen genieten van de rust en het gemak van alle woonfuncties op de begane grond.

De Blikken 's Heerenhoek

Wonen en genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden en toch ook dichtbij de stad!

De Blikken ligt in het pittoreske dorpje 's Heerenhoek, op korte afstand van Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. De ideale locatie om te genieten van de rust zonder de connectie met een bruisende stad te verliezen!

​Begin 2021 start de verkoop van Fase 1 met in totaal 7 eengezinswoningen en 4 levensloopwoningen. Alle woningen staan op royale kavels. De geschakelde levensloopwoningen zijn gesitueerd aan de Boonmanstraat. De rij- en twee-onder-een-kapwoningen worden gerealiseerd aan de Raasstraat en kijken uit richting de 'Blikhoek' over de polder.

Eengezinswoning of levensloopwoning
Stelt u zich een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. De Blikken 's Heerenhoek streeft naar het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis.

​​Raasstraat

Rijwoningen (bnr. 6, 7, 8) en twee-onder-een-kapwoningen (bnr. 9, 10, 11, 12)

Boonmanstraat

Levensloopwoningen (bnr. 13, 14, 15, 16)De Blikken biedt een unieke leefomgeving aan de rand van de polder waar kinderen kunnen opgroeien in een evenwichtig milieu en ouderen genieten van de rust en het gemak van alle woonfuncties op de begane grond.

​Schrijf je in als belangstellende of neem direct contact op met Faasse & Fermont om op de hoogte te blijven van dit unieke project.

Project Numbers

123K

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Lopende projecten

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

77m² - 144 m²

I’m text. To update me, go to the Data Manager.

Project Gallery

1/2

Contactgegevens

Rijksweg 26a

4306 AW  Nieuwerkerk   

START UW PROJECT

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 door Berge Media