Heereweg Noordgouwe

Ruimte, rust, natuur en een buitengewone ligging. Het zijn slechts enkele kenmerken die Heereweg Noordgouwe bijzonder en uniek maken. Heereweg Noordgouwe bestaat in totaal uit 6 nieuwbouwwoningen verdeeld in 2 vrijstaande- en 4 twee-onder-één-kapwoningen. De toegangsweg en het groen worden in harmonie met de omgeving aangelegd waarbij de architect zich heeft laten inspireren door het boerenerf met een traditionele vormgeving en een knipoog naar de jaren 30. De uitstraling van vroeger met het gemak van nu.

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 6.051 m² plangebied

6 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw

Kort Geytenbeek Architecten

VRIJ WONEN IN LANDELIJKE STIJL

Heereweg Noordgouwe is een uniek project op Schouwen-Duiveland. De locatie bevind zich aan de rand van Noordgouwe waardoor alle woningen genieten van uitzicht over de polder. Het plan is ruim opgezet. De architect heeft zich laten inspireren door het boerenerf met een traditionele vormgeving. Het erf bestaat uit een toegangsweg, 2 vrijstaande en 4 twee-onder-een-kapwoningen en garages in traditionele stijl. Ze vormen één geheel maar hebben ieder hun eigen karakter. Heereweg Noordgouwe biedt vrij wonen in landelijke stijl.

1/5

"Heereweg Noordgouwe is een uniek plan waarbij iedere woning een ‘plaatje’ op zich is. Het boerenerf concept past perfect in omgeving. Een waardevolle aanvulling op het woningaanbod van Noordgouwe met stijl!"

BOUW GESTART

De realisatie van het plan is inmiddels gestart. De strokenfundering is geplaatst en voor de bouwvak hoopt V&V Bouw de begane grond vloer gereed te hebben. Medio juni 2022 hoopt V&V Bouw de woningen op te leveren aan trotse en tevreden kopers.

LOCATIE