De Blikken 's-Heerenhoek

's-Heerenhoek, een levendige kern in de gemeente Borsele. Het pittoreske dorp ligt vlakbij Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. De perfecte locatie om te genieten van de rust zonder de connectie met een bruisende stad te verliezen. Met circa 2000 inwoners heeft 's-Heerenhoek een prettig dorps karakter. Een gezellige buurt waar mensen elkaar kennen of graag leren kennen. Blouberg Projectontwikkeling ontwikkelt 22 woningen op deze unieke locatie midden in Zeeland. Binnen een korte periode is de eerste fase van 11 woningen nagenoeg uitverkocht. 

Type ontwikkeling

Residentieel

Grootte

ca. 6.138,06 m² plangebied

22 woningen

PARTNERS

Ontwikkelende partij
 

Blouberg Projectontwikkeling

Architect

Aannemer

V&V Bouw i.c.m. Bouwbedrijf Adriaanse

Kort Geytenbeek Architecten

EEN NIEUWE BLIK

Aan de rand van 's-Heerenhoek ligt het nieuwbouwplan De Blikken 's-Heerenhoek. Fase 1 telt 4 riante twee-onder-een-kapwoningen, 3 drie-onder-een-kapwoningen en 4 levensloopwoningen. De locatie is gesitueerd aan de rand van een rustige nieuwbouwwijk in een groene omgeving. Met het variërende aanbod in De Blikken 's-Heerenhoek bieden wij duurzaam en comfortabele woonruimte voor jong en oud. We geven de woonwijk een nieuwe blik.

1/5

"Met deze ontwikkeling wordt een belangrijke impuls gegeven aan de woningbouwopgave van de gemeente Borsele."

NOG ENKELE IN VERKOOP

De eengezinswoningen, bestaande uit twee- en drie-onder-een-kapwoningen, liggen aan de Raasstraat. De eengezinswoningen genieten aan de voorzijde van uitzicht over de polder met aan de achterzijde een ruime tuin op het zuiden. De 4 duurzame levensloopwoningen aan de Boonmanstraat krijgen een volledig woonprogramma op de begane grond waardoor ze zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld ouderen die zelfstandig willen blijven wonen. De woningen worden uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, waarmee jarenlang woonplezier is gegarandeerd. De plattegronden van de woningen zijn standaard ruim en compleet. De woningen worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden.

LOCATIE