top of page

'Lelijke puist' Dinteloord maakt plaats voor nieuwbouw

Bijgewerkt op: 4 aug. 2021

Jarenlang hebben de panden aan Raadhuisplein 5 in Dinteloord leeggestaan. In 2019 heeft Blouberg Projectontwikkeling het vervallen pand overgenomen van Adriaan Verstraten met de intentie om de locatie te herontwikkelen.


Omwonenden als ook de dorpsraad en winkeliersvereniging hebben lang uitgekeken naar herontwikkeling van de verpauperde panden, zodat de leefbaarheid en ruimtelijke kwaliteit in de straat werd herstelt.

Eindelijk is het dan zo ver! Afgelopen week zijn de opstallen gesloopt door Pannekoek Sloopwerken en worden er voorbereidingen getroffen voor de ontwikkeling en realisatie van het nieuwbouwplan.

Blouberg Projectontwikkeling brengt de potentie van het locatie tot leven en haalt alles eruit wat erin zit. De vervallen panden maken plaats voor een prachtig appartementencomplex, bestaand uit 8 appartementen, verdeeld over drie lagen. Aan de voorzijde is een poort aangebracht welke toegang biedt naar de achterzijde van het gebouw. De eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar met lift. Verder wordt er per appartement een parkeerplaats, berging en kleine buitenruimte gerealiseerd.Makelaar: Buuron & Kuipers

Aannemer: V&V Bouw

Sloopbedrijf: Sloopbedrijf PannekoekComentários


bottom of page