bruinisse kevergarage foto 58.jpg

Nieuwstraat Bruinisse

Rijwoningen, appartementen en bedrijfsruimte

Op deze locatie initieert Blouberg Projectontwikkeling in samenwerking met M.G. Vastgoed BV een plan dat bijdraagt aan de ontwikkeling van Bruinisse centrum en tegelijkertijd inspeelt op de vraag naar (starters)woningen en appartementen.  

 

Huidige situatie

De Kevergarage ligt middenin het dorp. Deze wordt niet meer gebruikt als garage en het gebouw is de laatste jaren flink achteruit gegaan. Zeker nu de Albert Heijn vernieuwd wordt en er rondom de parkeerplaats nieuwe winkels met daarboven woningen worden gerealiseerd geeft de Kevergarge een verpauperde indruk. Het is dus zaak dat ook de kevergarage gesloopt wordt en op die plek nieuwbouw gerealiseerd wordt.

 

Samen met M.G. Vastgoed BV wil Blouberg op deze locatie een plan realiseren dat bijdraagt aan een aantrekkelijk centrum van Bruinisse. 

 

Plan

Voor andere locaties in het centrum zijn er al vergevorderde plannen voor de realisatie van koop- en

huurappartementen. Daarom wordt er voor deze locatie gekozen voor andere types woningen zodat er een gevarieerd aanbod ontstaat voor de woningzoeker.

 

Rijwoningen

Voor jonge starters en gezinnen uit Bruinisse zijn er in het plan drie leuke eengezinswoningen met tuin opgenomen.

 

Ruime appartementen (1e en 2e verdieping)

Aan de Nieuwstraat zijn er op de eerste en tweede verdieping vier ruime koopappartementen in het plan opgenomen. Deze voorzien in de behoefte naar gelijkvloers wonen in het centrum. Op een gezellige plek in het dorp en vlakbij alle voorzieningen.

 

Winkel- of kantoorruimte

Op de begane grond komt er circa 300 m2 winkel- of kantoorruimte beschikbaar voor ondernemers of maatschappelijke functies.

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

bruinisse kevergarage cam 2.jpg
bruinisse kevergarage foto 49.jpg

woningen

N.t.b.

WONEN

N.t.b.

N.t.b.

KOOPSOM

Nieuwstraat Bruinisse

Impressies en locatiefoto's